CANCELLED – POP-UP Designer hat store – POP-UP Sombreros de diseño

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 17/04/2020 - 26/04/2020
10:00 am - 8:00 pm

Location
Artesania Catalunya - CCAM

Categories


Vols un barret molt especial per participar a la Passejada amb Barret? Vols apreciar el bon art de la barreteria d’alta costura fet pels millors creadors d’aquí i de fora? Doncs passa’t per la botiga del Centre Artesania Catalunya i trobaràs una selecció de peces excepcionals que et podràs emprovar i comprar al POP-UP de barrets que estarà disponible del 17 al 26 d’abril del 2020.

¡Quieres un sombrero muy especial para participar en el Paseo con Sombrero?¿ Quieres apreciar el buen arte de la sombrerería de alta costura realizada por los mejores creadores de aquí y de fuera? Pues pásate por la tienda del Centre Artesania Catalunya y encontrarás una selección de piezas excepcionales que te podrás probar y comprar en el POP-UP de sombreros que estará disponible del 17 al 26 de abril de 2020.

Do you want a very special hat to participate in the Barcelona Hat Stroll? Do you want to appreciate the art of haute-couture millinery created by the best designers both Spanish and from abroad? Then drop by the shop of the Centre d’Artesania Catalunya and you will find a selection of excepcional hats that you will be able to try on and purchase at the Millinery POP-UP that will be available from April 17th to 27th  2020.